Langfredag en uke for tidlig

Flight Closing. Det blinker i rødt på skjermene i avgangshallen på Heathrow, London. Fire passasjerer noterer gate 78 som destinasjon og legger på sprang. Vi har ankommet overskyet metropol kl 07.23 fredags morgen etter en flytur fra Gardermoen med SAS. Det er tre minutter etter skjema, og ifølge monitorene på Heathrow også etter skjema for vår neste flight. It’s closing.

Fortsett å lese «Langfredag en uke for tidlig»

Slitte sko i Las Vegas

IMG_1336.JPGHehe, what happens in Vegas, stays in Vegas…. Men flybilletten hjem er heldigvis betalt. Las Vegas var dyrt, overveldende og svært behagelig. Vi ankom byen med taket nede, passerte Mandalay Bay hotel som Robbie Williams tok inn på i «Me and my monkey», og brått var vi inne i tema-park etter tema-park. New York i miniatyr, Paris’ eifeltårn, Roms colosseum, Venezias gondoler, og de berømte fontenene foran Belagio hotell. Treasure Island var vår endestasjon midt på Las Vegas Boulevard.

Fortsett å lese «Slitte sko i Las Vegas»

Burlesk improvisasjon i San Francisco

IMG_1024.JPGVi cruiser gjennom Death Valley i California. Verdens varmeste område, og temperaturen utenfor bilen er 46 grader for øyeblikket. Vi har på veiskilt-oppfordring blitt bedt om å skru av air-condidionanlegget. Ingen unødvendig overbelastning på motoren. Vi vil ikke stoppe her. Vi er tross alt på vei til Las Vegas.
Etter fem dager i San Francisco, med flower power, homsekultur og free spirit, går turen videre.

Fortsett å lese «Burlesk improvisasjon i San Francisco»

Naken Cowgirl på Times Square

IMG_3706.JPGDollarkursen ligger på godt under seks, og det er 30 graders varme i New York. Vi er installert i 95 Lexington street på lower east side, Manhattan. Leiligheten er en moderne vestvendt 70 kvadrater, normalt bebodd av Elizabeth Fiore, en fokusert og karrierebevisst dame i sene 30-år, med jobb innen kunstscenen i verdens kunsthovedstad.
«Guys, NO parties here!» var hennes siste ord før vi var overlatt til oss selv med en ukes utforskning av New York foran oss, og allerede 1410 dollar fattigere. Right. No parties.

Fortsett å lese «Naken Cowgirl på Times Square»